Gipskartonpluggen

 • 200 St Gipskartonplug kunststof 4-6mm

  0 van 5

  De ideale plug voor bevestigingen op gipskarton en lichte constructieplaten. Dit artikel is vervaardigd uit een speciale kunststof, die ook in vochtige ruimtes gebruikt kan worden. Biedt optimale zekerheid door hoge uittrekwaarden. Eenvoudige verwerking met bijgevoegd installatiewerktuig.

  16,08
 • 100 St Gasbetonplug 4-6mm

  0 van 5

  Kunststofplug voor het bevestigen van kabelgoten, buisklemmen enz. in gasbeton. Eenvoudige verwerking met bijgevoegd installatiewerktuig. Het boorgat wordt gemaakt met een boor van 10 mm, de plug wordt met het installatiewerktuig krachtig ingedraaid en het te bevestigen voorwerp wordt met een geschikte schroef gemonteerd.

  20,28
 • 200 St Gipskartonplug metaal 4-6mm

  0 van 5

  De plug wordt gebruikt voor het bevestigen van kabelgoten, buisklemmen, afbeeldingen enz. in gipskarton- en lichte constructieplaten en voor gipsvezelplaten. Het messcherpe uiteinde wordt bij het inschroeven van de plug in het gipskarton zuiver afgesneden. Uitfrezen van het gat, zoals bijv. bij boorpluggen, is niet meer nodig. Door de scherpe kling is moeiteloos inschroeven zelfs bij harde constructiematerialen.

  49,44